Info

Hei, ja tervetuloa! Olen Pia Välitalo, vapaa kirjoittaja, sisällöntuottaja ja psykologian opiskelija. Tällä kanavalla yhdistän kaksi itselleni merkityksellisintä asiaa, mielen hyvinvoinnin ja viestinnän.

Viestintä on kommunikointia, vuorovaikutusta ja tavoittamista. Psykologia puolestaan pureutuu mielemme syviin sokkeloihin, tapaamme toimia ja olla. Molempia ymmärtämällä ja nämä yhdistämällä lopputuloksena on syvempi, avoin ja inhimillinen maailma. Tietoa ja tarinoita kerrottavaksi meistä itsestämme.

Villi mieli tarkoittaa itselleni luovuutta, mielikuvitusta, seikkailunhalua ja heittäytymiskykyä. Se on myös osoitus mielemme ja aivojemme monipuolisuudesta ja äärimmäisestä muovautuvuudesta. Suurin elämämme sisältöön vaikuttava tekijä on oma mielentilamme.

Missio

Henkilökohtainen missioni on auttaa ihmisiä vapautumaan rajoittavista ajatuksista ja voimaan henkisesti paremmin. Muutos tapahtuu harvoin salamana, vaikka oivallus jostain omaa toimintaa vuosia rajoittaneesta ajatuksesta voikin tulla voimalla ja rytinällä.

Terve itsevarmuus, itseluottamus ja syvimmälle minälleen rehellisenä oleminen saavat voimaan hyvin, elämään onnellisempaa ja omannäköistä elämää.

Sen jälkeen ei erikseen edes tarvitse etsiä intohimoa, ”omaa juttua” tai mielenrauhaa, sillä ne ilmaantuvat edellä mainittujen asioiden voimistuessa kuin itsestään. Kuten nykyinen Dalai Lama on sanonut, ”happiness can be achieved through training the mind”. Onni ja onnellisuus ovat sisäsyntyinen mielentila, ei itsen ulkopuolelta tuleva saavutus.

Pitää nojata tuuleen/ jos haluaa et se kantaa

Raappana feat. BESS – Seittemän

Aika ja elämä henkisessä tasapainossa on korvaamatonta ja mittaamattoman arvokasta.

Jokaisella on yksilölliset lähtökohdat ja oma historia. Matkan varrella mukaan on voinut tarttua mitä kummallisimpia rajoittavia ajatuksia, joista emme ole välttämättä edes tietoisia. Muiden ihmisten vaikutus elämäämme ei missään nimessä ole huono asia vaan päinvastoin rikkaus, mutta negatiivissävytteisistä, omaa itseä tukahduttavista uskomuksista on tärkeää oppia olemaan tietoinen. Vain silloin niistä voi vapautua.

Siitä ihmeet alkavat.