Valmennukset

Valmennusten tarkoituksena on saada aikaan muutos, jota tavoittelet. Henkinen kasvusi yksilönä kasvattaa mahdollisuuksiasi työelämässä ja ihmissuhteissa. Vapaudut niistä rajoittavista ajatuksista, jotka lannistavat sinut vertaamaan itseäsi muiden tekemiseen.

ItsevarmuuTTA LUOVAAN TYÖHÖSI

Yksilövalmennus taiteilijoille, luovan alan tekijöille ja yrittäjille. Myös ryhmävalmennusmahdollisuus, kysy lisää!

Koetko että oma ilmaisuäänesi on vielä hukassa, tai et ihan täysin uskalla luottaa taiteelliseen puoleesi? Jännitätkö luovan ilmaisusi tai puolesi esiintuomista? Ehkä sinulla on jokin viimeinen, ylitsepääsemättömältä tuntuva haaste, joka estää sinua siirtymästä kohti haaveittesi luovaa uraa tai esilletuloa.

  • Vahvista taiteellinen tyylisi omaksi, ja sinut huomataan
  • Tee syvällä luottamuksella sitä, mitä rakastat
  • Opi toimimaan jännityksestä huolimatta
  • Saavuta se versio itsestäsi, joka on terveellä, tasapainoisella tavalla ylpeä omasta osaamisestaan ilman rajoittavaa epävarmuutta ja stressiä

Itsevarmuutesi kasvu taiteilijana vaikuttaa luovaan työskentelyysi sitä vahvistaen. Kun voit olla taiteesi kanssa esillä aitona itsenäsi, ilmaisuusi luottaen, saat vastalahjaksi merkityksellisyyden tunteen. Koet vapautta oman luovan työsi johdosta.

Mistä valmennus koostuu:

Maksuton alkukeskustelu/kartoitus n. 20min. + tehtäväkirja + haluttu määrä valmennustapaamisia (etäyhteysmahdollisuus koronatilanne huomioiden)

55e/1h tai (sis. ALV)

111e/3h (sis. ALV)

AJANVARAUS TULOSSA PIAN